Linkpartners

Nuttige linkpartners voor een koolhydraatarm dieet

Als u op zoek bent naar betrouwbare informatie en waardevolle linkpartners om u te ondersteunen bij uw koolhydraatarme dieet, dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. In dit artikel presenteren we enkele handige links die u kunnen helpen bij het succesvol volgen van een koolhydraatarm eetpatroon. Of u nu net begint met een koolhydraatarm dieet of al een ervaren volger bent, deze bronnen bieden waardevolle informatie en inspiratie.

 1. Gezondheidsinformatie:
  • Nederlandse Diabetes Federatie: Deze organisatie biedt waardevolle informatie over diabetes en koolhydraatbeheersing. Hoewel een koolhydraatarm dieet niet alleen geschikt is voor mensen met diabetes, biedt deze website nuttige tips en richtlijnen voor iedereen die zijn koolhydraatinname wil verminderen.
  • Het Voedingscentrum: Het Voedingscentrum is een betrouwbare bron van informatie over gezonde voeding. Op hun website vindt u gedetailleerde artikelen over koolhydraten, evenals andere voedingsgerelateerde onderwerpen.
 2. Online gemeenschappen en ondersteuning:
  • Facebook-groep Koolhydraatarm Eten / Koolhydraatbeperkt Eten
   Op Facebook zijn er verschillende groepen en pagina’s gewijd aan koolhydraatarme diëten. Door lid te worden van deze gemeenschappen kunt u in contact komen met mensen die dezelfde interesses hebben en waardevolle tips en recepten delen.
 3. Informatie over aantal Koolhydraten per product:
  Nevo online van de RIVM: <5 gram koolhydraten per 100 gram wordt gezien als koolhydraatarm.

We hopen dat deze links u helpen bij het vinden van waardevolle informatie en ondersteuning tijdens uw koolhydraatarme eetavontuur. Vergeet niet dat het belangrijk is om altijd advies in te winnen bij een professionele zorgverlener voordat u grote veranderingen in uw dieet aanbrengt.


Buiten recepten voor koolhydraatarm eten zijn er heel veel meer recepten.
Niet persé koolhydraatarm, wel de moeite waard om te benoemen.

Sperziebonen Koken
Preischotel
Asperges Koken
Kippenpoten uit de oven
Sambal maken
Nasi Goreng


Koolhydraatarm Eten